Saturday, July 29, 2023

PROMO MERDEKA SHAKLEE

Assalamualaikum and Hi everyone

Fuhhh, Yana rasa teruja sangat-sangat bila dapat tahu Shaklee ada buat MERDEKA SALES and it is all up to 60% discount!! 


MashaAllah thank you Shaklee!!

Mesti happyyyy sangat customer-customer tersayang bila dapat tahu Shaklee buat diskaun murah gila macam ni ðŸ¥¹


Alright, tarik nafas kejap.. Korang mesti baca sampai habis yaaa.. Yana nak explain briefly pasal promo merdeka sales ni.. 


Antara produk yang terlibat ialah,


 ESP

 VITAMIN E

 HERO KIDDO

 VITALEA KIDS

 GLA COMPLEX


So promo ni macam mana sebenarnya?


▪️Kalau korang beli sebotol - korang akan nikmati diskaun 40%

▪️Kalau korang beli 2 botol - korang akan nikmati diskaun 50%

▪️Dan kalau korang beli 3 botol - korang akan nikmati diskaun 60% 


😱😱😱😱 Dashat gilaaaa!!! 


Yana share sikit mengenai kelebihan setiap produk yang tengah promo ni :


🍃ESP

-Membantu mencantikkan kulit

-Mencerahkan kulit

-Bantu turun berat badan

-Bantu banyakkan susu badan


🍃Hero Kiddo

-Sangat digemari kanak-kanak dan orang dewasa sebab rasa sedap & dalam bentuk gummies

-Bantu tingkatkan imun anak-anak

-Bantu halang virus dari memasuki sel badan


🍃Vitalea For Children

-Bantu cukupkan keperluan nutrisi anak2

-Tingkatkan selera makan anak2 


🍃GLA Complex

-Bantu stabilkan hormon 

-Bantu kitaran period lebih teratur

-Bantu tingkatkan kesuburan wanita

-Sesuai untuk mereka yang sedang TTC


🍃Vitamin E

-Bantu lembapkan kulit

-Tinggi dengan antioksidan dan bertindak sebagai agen anti penuaan

-Membantu pudarkan parut

-Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita


Jangan lupa dapatkan mana-mana produk promo MERDEKA SALES ni yaaa.. 



Sebab I can assure lepas ni Shaklee memang takkan buat dah promo murahhhhh semurah ini lagi dah ðŸ¤—


Yana gunakan khidmat Grab Express untuk same day delivery. Jadi bagi warga KL dan Selangor yang nak dapatkan produk Shaklee, boleh terus hubungi Yana.


Boleh whatsapp Yana terus kat sini ðŸ‘‡ðŸ»


📲 CLICK HERE FOR ORDER


Postage hari hari

Self Pick Up Setia Alam

COD Shaklee area KL & Selangor




 
Copyright @Lyana Hisham | All Right Reserved
Designed By SF Design Lab | Powered By
Blogger.com